Ana SayfaForum
Bu Hafta Açılacak Sunucular
Sabitlenmiş
29 görüntüleme
6 saat önce

🔥 2026'nın İlk Savaşı: 2 Ocak'ta Hangi Servere Başlıyoruz? (Aeldra2, M2Khan, RüyaM2, Nostale2)

S

senuzulme

27 Aralık 2025 22:58

🔥 2026'nın İlk Savaşı: 2 Ocak'ta Hangi Servere Başlıyoruz?

Yeni yılın ilk büyük "Cuma" kapışmasına hazır mısınız? 2026'ya hızlı bir giriş yapıyoruz! 2 Ocak Cuma akşamı saat 21:00'da piyasanın en köklü ve iddialı 4 farklı projesi aynı anda start veriyor.

Her oyuncu tipine göre bir seçenek var: Globalciler, HardSchoolcular, 65-250 nostaljisi arayanlar ve kış sezonu tutkunları... Karar vermek bu hafta gerçekten zor olacak.

Sizler için Pvpserverlar.tr Blog ekibi olarak bu 4 sunucuyu; sistemlerinden ödül havuzlarına, başlangıç setlerinden hile korumalarına kadar didik didik inceledik.

Hangi serverın size uygun olduğunu görmek ve detaylı karşılaştırmalı listeye ulaşmak için ana konumuza buradan bakabilirsiniz:

👉 TIKLA GİT: 2 Ocak 2026 Metin2 PvP Server Listesi & Detaylı İnceleme

📋 Masadaki Seçeneklerimiz:

Blog yazısında tüm detayları paylaştım ancak kısaca özet geçmek gerekirse:

• Aeldra2 (55-120): "Ben global oyuncuyum, editsiz ve şeffaf yönetim isterim" diyenlerin adresi.
  • M2Khan (1-105): Kış temalı etkinlikleri ve geçtiğimiz sezonun "En Büyük 1-105 Sunucusu" unvanıyla geri dönen Khan dönemi.
  • RüyaM2 (1-99): Simyasız, kuşaksız gerçek HardSchool deneyimi ve 100.000 TL dev ödül havuzu.
  • Nostale2 (65-250): 4 yıllık hasreti dindiren, %1000 drop oranlı bol dönüşümlü efsane yapı.

💬 Sizin Favoriniz Hangisi?

Yeni yılın ilk büyük savaşında saflarınızı belirlediniz mi?

1. RüyaM2'nin 100 bin TL'lik ödülünü mü kovalayacaksınız?
  2. Aeldra2'de global arenaya mı çıkacaksınız?
  3. Yoksa M2Khan'da kışın tadını mı çıkaracaksınız?

Ekibini toplayanlar veya solo başlayacak olanlar yorumlarda buluşalım. Hangi serverda kaç kişi olacağız, görelim! 👇

0 yorum
Son güncelleme: 27 Aralık 2025 22:58

Yorumlar (0)

Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.

Henüz yorum yok

İlk yorumu siz yaparak tartışmayı başlatın!

Haberi İlk Sen Al!
Ücretsiz Abone Ol

Yeni sunucular açıldığında sana mail gönderelim!

Abone olmak için giriş yapmalısınız.