🔥 2026'nın İlk Savaşı: 2 Ocak'ta Hangi Servere Başlıyoruz? (Aeldra2, M2Khan, RüyaM2, Nostale2)
senuzulme
27 Aralık 2025 22:58
🔥 2026'nın İlk Savaşı: 2 Ocak'ta Hangi Servere Başlıyoruz?
Yeni yılın ilk büyük "Cuma" kapışmasına hazır mısınız? 2026'ya hızlı bir giriş yapıyoruz! 2 Ocak Cuma akşamı saat 21:00'da piyasanın en köklü ve iddialı 4 farklı projesi aynı anda start veriyor.
Her oyuncu tipine göre bir seçenek var: Globalciler, HardSchoolcular, 65-250 nostaljisi arayanlar ve kış sezonu tutkunları... Karar vermek bu hafta gerçekten zor olacak.
Sizler için Pvpserverlar.tr Blog ekibi olarak bu 4 sunucuyu; sistemlerinden ödül havuzlarına, başlangıç setlerinden hile korumalarına kadar didik didik inceledik.
Hangi serverın size uygun olduğunu görmek ve detaylı karşılaştırmalı listeye ulaşmak için ana konumuza buradan bakabilirsiniz:
👉 TIKLA GİT: 2 Ocak 2026 Metin2 PvP Server Listesi & Detaylı İnceleme
📋 Masadaki Seçeneklerimiz:
Blog yazısında tüm detayları paylaştım ancak kısaca özet geçmek gerekirse:
- Aeldra2 (55-120): "Ben global oyuncuyum, editsiz ve şeffaf yönetim isterim" diyenlerin adresi.
- M2Khan (1-105): Kış temalı etkinlikleri ve geçtiğimiz sezonun "En Büyük 1-105 Sunucusu" unvanıyla geri dönen Khan dönemi.
- RüyaM2 (1-99): Simyasız, kuşaksız gerçek HardSchool deneyimi ve 100.000 TL dev ödül havuzu.
- Nostale2 (65-250): 4 yıllık hasreti dindiren, %1000 drop oranlı bol dönüşümlü efsane yapı.
💬 Sizin Favoriniz Hangisi?
Yeni yılın ilk büyük savaşında saflarınızı belirlediniz mi?
- RüyaM2'nin 100 bin TL'lik ödülünü mü kovalayacaksınız?
- Aeldra2'de global arenaya mı çıkacaksınız?
- Yoksa M2Khan'da kışın tadını mı çıkaracaksınız?
Ekibini toplayanlar veya solo başlayacak olanlar yorumlarda buluşalım. Hangi serverda kaç kişi olacağız, görelim! 👇
Yorumlar (0)
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.
Henüz yorum yok
İlk yorumu siz yaparak tartışmayı başlatın!